Πολυτελής ημιτελής Μεζονέτα με Πισίνα στο Διόνυσο, Κωδικός: S448

Εξαιρετικής ποιότητας και σχεδιασμού ανεξάρτητη μεζονέτα σε σύμπλεγμα 4 κατοικιών, με δικό της οικόπεδο 407.85τμ και πισίνα 35.5τμ. Είναι υπο κατασκευή (υπολογισμένο κόστος αποπεράτωσης περίπου 80.000 ευρώ) και δεν επιβαρύνεται με ΦΠΑ. Βρίσκεται στην περιοχή της Αιολίδας στο Διόνυσο.

Πολυτελής Μεζονέτα προς Πώληση στην Παλλήνη, Κωδικός: S469

Η κατοικία βρίσκεται σε ένα πολυτελές συγκρότημα κατοικιών κατασκευής 2006, στην Παλλήνη Αττικής και βρίσκεται σε απόσταση 5' με τα πόδια από την Λ. Μαραθώνοςκαι 12' από τα μέσα μεταφοράς, (στάση μετρό και στάσεις λεωφορείων Παλλήνης), την τοπική αγορά και τις υπεραγορές. Το συγκρότημα κατοικιών αποτελείται από κεντρικούς και περιφερειακούς κήπους και κοινόχρηστους χώρους (εσωτερικούς δρόμους και μονοπάτια πεζοπορίας) και προσφέρει ιδιωτική ασφάλεια και υπηρεσίες θυρωρού, καθώς και άλλες εγκαταστάσεις όπως γυμναστήριο και πισίνα, υπηρεσίες κηπουρικής και μίνι μάρκετ στην πύλη.

Πολυτελής ημιτελής Μεζονέτα με Πισίνα στο Διόνυσο, Κωδικός: S448

Εξαιρετικής ποιότητας και σχεδιασμού ανεξάρτητη μεζονέτα σε σύμπλεγμα 4 κατοικιών, με δικό της οικόπεδο 407.85μ2 και πισίνα 35.5μ2. Είναι υπο κατασκευή (υπολογισμένο κόστος αποπεράτωσης περίπου 80.000 ευρώ) και δεν επιβαρύνεται με ΦΠΑ. Βρίσκεται στην περιοχή της Αιολίδας στο Διόνυσο.

Μεζονέτα με Πισίνα προς Μίσθωση στην Πολιτεία, Κωδικός: UR847

Εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής μεζονέτα με μεγάλο ιδιόχρηστο κήπο και πισίνα κοινόχρηστη για 2 κατοικίες. Είναι ένα πολύ όμορφο και φωτεινό σπίτι κατασκευής 2013 και βρίσκεται στην Πολιτεία.