Μοντέρνα Μονοκατοικία με πισίνα για ενοικίαση στην Παλλήνη, Κωδ. Αριθμ: UR165

Μονοκατοικία σε 2 επίπεδα, 320 τ.μ., σε οικόπεδο 6 στρεμμάτων με όμορφα διαμορφωμένο κήπο και ιδιωτική πισίνα. 4 υπνοδωμάτια, 4 μπάνια, 1 WC, κλειστή κουζίνα με ηλεκτρικές συσκευές, playroom και αποθήκη.

Τύπος : Μακροχρονιες Μισθωσεις

Price : €3000

Υπέροχη και πολυτελής μονοκατοικία κατασκευής 2010 με πισίνα κήπο και πανοραμική θέα. Βρίσκεται στην Παλλήνη κοντά στην είσοδο της Αττικής Οδού.

Εντυπωσιακή, πολυτελής μονοκατοικία μοντέρνου σχεδιασμού και αρχιτεκτονικής. Είναι νεόδμητη, κατασκευής 2010 με εξαιρετικής ποιότητας υλικά. Βρίσκεται στην Παλλήνη σε πολλή ήσυχη περιοχή αλλά με εξαιρετικά εύκολη πρόσβαση στην Αττική Οδό, την Αθήνα και τις υπόλοιπες περιοχές της. Είναι επίσης κοντά σε μερικά απο τα καλύτερα ιδιωτικά ελληνικά και ξενόγλωσσα σχολεία.

 

Το σπίτι αποτελείται απο 2 επίπεδα και είναι 320 τ.μ. Στο πρώτο επίπεδο υπάρχει μεγάλο σαλόνι με τζάκι που οδηγεί στον κήπο και την πισίνα. Ο χώρος της τραπεζαρίας διαθέτει εντυπωσιακά, μεγάλα παράθυρα με πανοραμική θέα. Η κουζίνα είναι κλειστή και διαθέτει όλες τις ηλεκτρικές συσκευές καθώς και εσωτερική αποθήκη.  Στο επίπεδο αυτό υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο μάστερ με βεστιάριο και ένα WC ξένων. Στο κάτω επίπεδο υπάρχουν 3 ακόμα υπνοδωμάτια το ένα εκ’ των οποίων είναι μάστερ επίσης με βεστιάριο, 2 μπάνια και ένα playroom καθώς και χώρος μηχανοστασίου και αποθήκης. Όλα τα δωμάτια είναι στο επίπεδο του κήπου και οδηγούν σ’αυτόν.

 

Επίσης διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση, κεντρικό κλιματισμό, εγκατάσταση συναγερμού κλπ.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού.

 

Άνεσεις

Πισίνα
Κήπος
Στάθμευση
Κατοικίδια Δεκτά