Τα Πάντα…για τις Μισθώσεις Εξοχικών Κατοικιών

Η All about Property διαχειρίζεται μια σειρά από πλήρως επιπλωμένες και εξοπλισμένες κατοικίες διαθέσιμες για βραχυπρόθεσμη εξοχική διαμονή. Από παραλιακές ή ορεινές, έως και μοντέρνα διαμερίσματα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας ή πολυτελείς κατοικίες δίπλα στη θάλασσα. Απλά, προσδιορίστε μας τις ανάγκεςσας κι εμείς θα φροντίσουμε να κάνουμε τη διαμονή σας στην Ελλάδα αξέχαστη.

Αν θέλετε να νιώσετε “σαν στο σπίτι σας” επιλέξτε μια εξοχική κατοικία για διακοπές και ζήστε την περίφημη ελληνική φιλοξενία.

Όλες οι εξοχικές κατοικίες προς μίσθωση, είναι αισθητικά άρτιες με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια, ενώ διαθέτουν όλα τα απαραίτητα για την άνετη διαμονή σας. Κατόπιν συνεννόησης παρέχουμε καθημερινή ή εβδομαδιαία καθαριότητα, προμήθειες τροφίμων και άλλες υπηρεσίες.

Ρίξτε μια ματιά στις κατοικίες που προτείνουμε και επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας δώσουμε πληροφορίες για τον προορισμό σας, να σας υποδεχθούμε κατά την άφιξή σας και να φροντίσουμε να κάνουμε τις διακοπές σας ανεπανάληπτες.