ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ
 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ID
ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ
ΕΠΙΠΛΑ
Επίπλωσης επιλογές μόνο για ενοικίαση ακινήτων
ΑΝΕΣΕΙΣ
ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Τα Πάντα…για τις Υπηρεσίες μας

Η διαδικασία ανάθεσης του ακινήτου σας είναι πολύ απλή.

<image>

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΜΙΣΘΩΤΩΝ

Μετά από έρευνα αγοράς, καθορίζουμε πού κυμαίνονται τα μισθώματα στην εν λόγω περιοχή, αξιολογούμε την κατάσταση του ακινήτου και συστήνουμε τις απαιτούμενες επισκευές ή βελτιώσεις. Οι αξιόπιστοι συνεργάτες μας είναι σε θέση να αναλάβουν όποιες εργασίες συντήρησης ή ανακαίνισης του ακινήτου. Με βάση την εμπειρία μας και τις τιμές της αγοράς, συμβάλλουμε στο να καθοριστεί το ύψος του μισθώματος.

Με την ανάθεση του ακινήτου σε εμάς, θα ενεργήσουμε για την προβολή και την επιλογή του κατάλληλουμισθωτή. Διαθέτουμε ένα ισχυρό πρόγραμμα προώθησης μέσω του διαδικτύου, αλλά και δημοσιεύσεων στον τοπικό και διεθνή τύπο. Το ευρύ και ικανοποιημένο πελατολόγιό μας είναι πρόσθετη πηγή προβολής και προώθησης.

Αναλαμβάνουμε να απαντήσουμε στα ατελείωτα τηλεφωνήματα, κλείνουμε τα ραντεβού και επιδεικνύουμε το ακίνητό σας, χωρίς να χρειαστεί η δική σας παρουσία. Τέλος, συγκεντρώνουμε όσες περισσότερες συστάσειςείναι δυνατόν, για τους υποψήφιους μισθωτές.

ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΜΙΣΘΩΜΑΤΩΝ

Προετοιμάζουμε τα συμβόλαια μίσθωσης και αναλαμβάνουμε την επικύρωσή τους από την εφορία. Μπορούμε να συντονίσουμε τη μετακόμιση και εγκατάσταση του νέου ενοικιαστή και να εισπράξουμε για λογαριασμό σας τα μηνιαία μισθώματα. Επίσης, ανανεώνουμε ή επαναδιαπραγματευόμαστε τα μισθωτήριασυμβόλαια και προβαίνουμε στην τελική επιθεώρηση του ακινήτου εκ μέρους σας.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΧΩΡΩΝ

Η ιδιοκτησία έχει και πολλές υποχρεώσεις.  Η All about Property φροντίζει και επιμελείται την επένδυσή σας, με τακτικούς ελέγχους, για τη διασφάλιση της καλής συντήρησης του ακινήτου σας. Αναθέστε σε εμάς τα πάντα, από τη φύλαξη των κλειδιών και τη φροντίδα, έως τη διεκπεραίωση των καθημερινών υποχρεώσεων και φυσικά τις έκτακτες επισκευές και τη συντήρηση της ιδιοκτησίας σας. Διατηρούμε μόνιμη συνεργασία με μηχανικούς και εξειδικευμένα συνεργεία και αναλαμβάνουμε κάθε έκτακτη επισκευή ή ανακαίνιση, προκειμένου να ξαναενοικιαστεί το ακίνητό σας. Οι παραπάνω υπηρεσίες παρέχονται πάντα με τη σύμφωνη γνώμη και αποδοχή σας.

ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ

Η All about Property σας κρατάει πάντα ενήμερους κάνοντας τακτικές αναφορές εσόδων και εξόδων του ακινήτου σας. Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους νομικούς και λογιστές, με άριστη γνώση του ελληνικού κτηματομεσιτικού περιβάλλοντος που είναι στη διάθεσή σας για την επίλυση θεμάτων όπωςκτηματολογικά, φορολογικά, νομικά, έκδοση πιστοποιητικών ενέργειας, κλπ.

GET IN CONTACT NOW!