Μονοκατοικία προς Πώληση στη Ξάνθη, Κωδικός: S910

Εξαιρετική, φωτεινή και διαμπερής μονοκατοικία με ωραία θέα κατασκευής 2011 σχεδιασμένη από διακεκριμένο αρχιτέκτονα με πολύ όμορφα και ποιοτικά υλικά. Βρίσκεται εντός σχεδίου πόλεως στην παλαιά Ξάνθη, ιδανική για όσους θέλουν να συνδυάσουν εγγύτητα στην πόλη και ιδιοτικότητα.

Διαμέρισμα προς Ενοικίαση στο Κολωνάκι, Κωδικός: UR1059

Καταπληκτικό διαμέρισμα προς μίσθωση, σε έναν από τους πιο γνωστούς δρόμους του Κολωνακίου, σε απόσταση αναπνοής από την κεντρική πλατεία και μερικά από τα πιο γνωστά εστιατόρια και μπαρ της πόλης. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε καλοδιατηρημένο κτήριο της δεκαετίας του 1970 και έχει ανακαινιστεί πλήρως το 2020 με κορυφαία υλικά και εξαιρετικό- αρχιτεκτονικό σχεδιασμό σε μίνιμαλ στυλ. Προσφέρεται για μακροχρόνιες μισθώσεις.

Γραφείο προς Μίσθωση στην περιοχή του Χίλτον-Ιλίσια, Κωδικός: UR1058

Εξαιρετικός επαγγελματικός χώρος ιδανικός για Ιατρείο ή Γραφείο. Βρίσκεται σε καλοδιατηρημένο κτίριο της δεκαετίας του 1960 και έχει μόλις ανακαινισθεί πλήρως το 2021. Είναι στην περιοχή του Χίλτον στα Ιλίσια πολύ κοντά στο Ευγενίδιο και τα υπόλοιπα νοσοκομεία της περιοχής και με άμεση πρόσβαση στο Σταθμό του Μετρό Μ. Μουσικής.

Επιπλωμένο Ρετιρέ με θέα στην Ακρόπολη, Κωδικός: FR757

Καταπληκτικό ρετιρέ, πλήρως ανακαινισμένο με κορυφαία υλικά και εξαιρετικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό το 2020, που βρίσκεται στην περιοχή του Νέου Κόσμου. Προσφέρει εκπληκτική θέα στην Ακρόπολη και διατίθεται προς ενοικίαση πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο για μακροχρόνιες μισθώσεις.

Μεζονέτα προς Πώληση στην Πολιτεία, Κωδικός: S906

Εξαιρετική γωνιακή ανεξάρτητη μεζονέτα κατασκευής 2003. Βρίσκεται σε άριστο σημείο της Πολιτείας στα όρια με το Καστρί, με ωραία θέα μπροστά σε πάρκο.

Νεόδμητο Ρετιρέ προς Πώληση στο Χολαργό, Κωδικός: S901E

Μοντέρνο υπό κατασκευή διαμέρισμα υψηλής ενεργειακής κλάσης και μίνιμαλ σχεδιασμού. Βρίσκεται στο Χολαργό, σε άριστο σημείο κοντά στο Μετρό, την Αττική Οδό και τα πάρκα της περιοχής. Το κτίριο θα αποπερατωθεί το τέλος του 2022.