Κτίριο προς Πώληση στην Πλατεία Βάθη, Κωδικός: S950S

Κτίριο κατασκευής 1977 στο Κέντρο της Αθήνας στην περιοχή της Πλατείας Βάθη, πολύ κοντά στο Σταθμό του Τρένου της Ομόνοιας και τον σταθμό Μετρό του Μεταξουργείου. Το ακίνητο προσφέρεται προς πώληση και είναι κατάλληλο για γραφεία, θεραπευτική μονάδα ή μικρή φοιτητική εστία. Αποτελείται από 6 ορόφους πάνω από το ισόγειο συν δώμα και υπόγειο με αποθήκες.

Κτίριο προς Μίσθωση στην Πλατεία Βάθη, Κωδικός: S950R

Κτίριο κατασκευής 1977 στο Κέντρο της Αθήνας στην περιοχή της Πλατείας Βάθη, πολύ κοντά στο Σταθμό του Τρένου της Ομόνοιας και τον σταθμό Μετρό του Μεταξουργείου. Το ακίνητο προσφέρεται προς μίσθωση και είναι κατάλληλο για γραφεία, θεραπευτική μονάδα ή μικρή φοιτητική εστία. Αποτελείται από 6 ορόφους πάνω από το ισόγειο συν δώμα και υπόγειο με αποθήκες.

Μονοκατοικία προς Πώληση στο Παλαιό Ψυχικό, Κωδικός: S948

Πανέμορφη μονοκατοικία κατασκευής 1960, σε εξαιρετικό σημείο του Παλαιού Ψυχικού, σε καταπράσινο περιβάλλον με άμεση πρόσβαση στην Λ. Κηφισίας και τα σχολεία της περιοχής.

Ρετιρέ με Εντυπωσιακή θέα Ακρόπολη στο Παγκράτι, Κωδικός: S947

Πολυτελές ρετιρέ duplex 7ου ορόφου συν δώμα και ταράτσα αποκλειστικής χρήσης στο Παγκράτι, στην περιοχή της Πλατείας Προσκόπων δίπλα από το Καλλιμάρμαρο και σε απόσταση αναπνοής από το Ζάππειο, το Προεδρικό Μέγαρο, το Σύνταγμα και το Κολωνάκι. Βρίσκεται σε πολυκατοικία κατασκευής του 1960 και έχει ανακαινισθεί το 2000 (με κάποιες επιπλέον βελτιώσεις μονώσεων, κλπ. το 2021).

Ρετιρέ προς Πώληση στο Χολαργό, Κωδικός: S946

Άνετο, πολύ φωτεινό και ευάερο ρετιρέ διαμέρισμα σε άριστο σημείο του Χολαργού με εντυπωσιακή θέα στον Υμηττό, κοντά σε πάρκα, αθλητικές εγκαταστάσεις και την Αττική οδό. Βρίσκεται σε κτίριο κατασκευής του 1980 και έχει ανακαινιστεί το 2000.

Ρετιρέ Διαμέρισμα προς Πώληση στο Π. Ψυχικό, Κωδικός: S945

Εντυπωσιακό ρετιρέ διαμέρισμα προς πώληση σε ένα από τα καλύτερα σημεία του Π. Ψυχικού. Βρίσκεται σε γωνιακή καλοδιατηρημένη πολυκατοικία του 1975.

Πέτρινη Μονοκατοικία προς Πώληση στην Εκάλη, Κωδικός: S941

Πέτρινη αρχοντική μονοκατοικία του μεσοπολέμου κατασκευής 1930 σε γωνιακό οικόπεδο 1381τμ. Βρίσκεται σε ένα από τα καλύτερα σημεία της Εκάλης με υπέροχο κατάφυτο κήπο και προσφέρει πολλές δυνατότητες.