Επιπλωμένο Διαμέρισμα προς Μίσθωση στο Κολωνάκι, Κωδικός: FR728

Ένα πολυτελέστατο νεόδμητο διαμέρισμα, κατασκευής 2013 βρίσκεται στην καρδιά του Κολωνακίου, σε ήσυχο πεζόδρομο, και πολύ κοντά στο σταθμό του μετρό του Συντάγματος,. Είναι εξαιρετικής minimal αισθητικής και άριστης διαρρύθμισης, και είναι πλήρως επιπλωμένο κι εξοπλισμένο και διακοσμημένο με καινούργια, επώνυμα, ιταλικά έπιπλα. Προσφέρεται για άμεση κατοίκηση για μακροχρόνιες μισθώσεις.

Μοντέρνο επιπλωμένο διαμέρισμα προς ενοικίαση στο Νέο Κόσμο, Κωδικός: FR726

Ένα όμορφα επιπλωμένο και πολύ μοντέρνο διαμέρισμα που βρίσκεται στην περιοχή του Νέου Κόσμου κοντά στον σταθμό του μετρό και το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στου Φιξ, που προσφέρει εκπληκτική θέα στα διάσημα αξιοθέατα της πόλης και στην Ακρόπολη. Το διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με μοντέρνα έπιπλα και προσφέρεται μόνο για μακροχρόνιες μισθώσεις. Αποτελεί ιδανική επιλογή για διπλωμάτες ή στελέχη εταιρειών που εργάζονται στο κέντρο.

Διαμέρισμα προς πώληση στο Παγκράτι, Κωδικός: S775

Διαμέρισμα που βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τον σταθμό του μετρό Ευαγγελισμός, στην περιοχή του Προφήτη Ηλία στο Παγκράτι ανάμεσα σε καταστήματα, καφετέριες, εστιατόρια, υπηρεσίες, σούπερ μάρκετ κλπ. Έχει κατασκευαστεί το 1970 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2020.

Επιπλωμένο Διαμέρισμα προς Μίσθωση στο Παγκράτι, Κωδικός: S776R

Επιπλωμένο διαμέρισμα προς μίσθωση που βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τον σταθμό του μετρό Ευαγγελισμός, στην περιοχή του Προφήτη Ηλία στο Παγκράτι ανάμεσα σε καταστήματα, καφετέριες, εστιατόρια, υπηρεσίες, σούπερ μάρκετ κλπ Είναι κατασκευής 1966, έχει ανακαινισθεί πλήρως το 2007 και είναι κατασκευασμένο και διακοσμημένο με πολύ ιδιαίτερο και ατμοσφαιρικό ύφος. Διατίθεται προς μίσθωση πλήρως επιπλωμένο κι εξοπλισμένο για μακροχρόνιες μισθώσεις.

Μοντέρνα μεζονέτα με ιδιωτικό κήπο στη Νέα Ερυθραία, Κωδικός: S772

Ένα μοντέρνο καλόγουστο σπίτι κατασκευής 2008, με ιδιωτικό κήπο έκτασης 130τμ. βρίσκεται στην Νέα Ερυθραία στην Καστρίτσα. Μια περιοχή που προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε παιδικές χαρές, καθώς και καταστήματα και εστιατόρια και την Εθνική Οδό.

Διαμέρισμα προς Πώληση στο Παγκράτι, Κωδικός: S770

Εξαιρετικό ρετιρέ διαμέρισμα σε άριστο σημείο του Παγκρατίου κοντά στο μετρό του Ευαγγελισμού και την Ριζάρη. Το διαμέρισμα είναι διαμπερές με μεγάλες βεράντες που προσφέρουν θέα την Ακρόπολη και Λυκαβηττό. Βρίσκεται σε καλοδιατηρημένη πολυκατοικία του 1978.

Επιπλωμένο duplex ρετιρέ στην Αγ. Παρασκευή, Κωδικός: FR581

Εντυπωσιακό και πολύ φωτεινό ρετιρέ διαμέρισμα δύο επιπέδων 4ου και 5ου ορόφου στην περιοχή του Κοντόπευκου Αγ. Παρασκευής με άμεση πρόσβαση στο μετρό και τα άλλα μέσα μεταφοράς. Το διαμέρισμα είναι μοντέρνας κατασκευής του 2005 ανακαινισμένο το 2010. Είναι πλήρως επιπλωμένο κι εξοπλισμένο και διατίθεται για μακροχρόνιες μισθώσεις.

Διαμέρισμα προς Πώληση στο Παγκράτι, Κωδικός: S766

Όμορφο διαμέρισμα σε εξαιρετική τοποθεσία στην περιοχή του Προφήτη Ηλία στο Παγκράτι, κοντά σε καταστήματα, καφετέριες, εστιατόρια, υπηρεσίες, σούπερ μάρκετ κλπ. Είναι σε γωνιακό κτήριο που κατασκευάστηκε το 1970, και σε κοντινή απόσταση από το σταθμό του μετρό Ευαγγελισμός.