ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ
 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ID
ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ
ΕΠΙΠΛΑ
Επίπλωσης επιλογές μόνο για ενοικίαση ακινήτων
ΑΝΕΣΕΙΣ
ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Τα Πάντα…για τις Υπηρεσίες μας

Στην All about Property η εξυπηρέτηση γίνεται σε προσωπικό επίπεδο.  Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα ακούσουν προσεκτικά τις ανάγκες σας και θα κάνουν τα πάντα για να τις καλύψουν. Θα σας βοηθήσουμε στην προ-επιλογή, την επίσκεψη και τελικά τη μίσθωση του ιδανικού ακινήτου και θα είμαστε δίπλα σας καθ’όλη τη διάρκεια της μίσθωσης.

Είμαστε ευέλικτοι στα ραντεβού και σας συνοδεύουμε σε κάθε συνάντηση, προκειμένου να σας παρέχουμε συμβουλές και καθοδήγηση σε όποια ερωτήματα μπορεί να προκύψουν.

Το κλείσιμο του συμβολαίου, ακόμη και η βοήθεια σύνδεσης με τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ, κλπ., είναι μόνο μερικές απο τις υπηρεσίες που μπορούμε να προσφέρουμε. Οι συμβάσεις που χρησιμοποιούμε για τα ακίνητα που διαχειριζόμαστε είναι απλές και κατανοητές και σύμφωνες με τις ισχύουσες νομικές ρυθμίσεις. Για τους ξένους πελάτες μας παρέχουμε ανεπίσημες μεταφράσεις στα αγγλικά, των ελληνικών συμβολαίων.

Η μεσιτική αμοιβή μας είναι πληρωτέα με την υπογραφή του συμβολαίου και είναι ανάλογη της διάρκειας του συμβολαίου ώς εξής:

1 ενοίκιο για συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους και άνω
1/2 ενοίκιο για συμβόλαια διάρκειας έξι μηνών
10% του συνολικού ενοικίου για διάρκεια έως έξι μηνών
GET IN CONTACT NOW!