ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ
 
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ID
ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ
ΕΠΙΠΛΑ
Επίπλωσης επιλογές μόνο για ενοικίαση ακινήτων
ΑΝΕΣΕΙΣ
ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Τα Πάντα…για τους Ενοικιαστές

Μήπως:

  • Αναζητάτε ακίνητο για μακροχρόνια μίσθωση;
  • Ψάχνετε για εξοχική κατοικία;
  • Θέλετε μια επιπλωμένη κατοικία για βραχυπρόθεσμη ή μακροχόνια μίσθωση;
  • Μετακομίζετε από το εξωτερικό στην Ελλάδα;

Στην All about Property γνωρίζουμε ότι ένας ικανοποιημένος ενοικιαστής είναι η εγγύηση για έναν ικανοποιημένο ιδιοκτήτη.

Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια προκειμένου να διευκολύνουμε την εύρεση του ακινήτου που θα καλύψει τιςανάγκες των ενοικιαστών. Και δεν σταματάμε σε αυτό, αλλά φροντίζουμε ώστε ο μισθωτής να είναι ευτυχής με την επιλογή του, καθ’ όλη τη διάρκεια της μίσθωσης.

Διαχειριζόμαστε πολλά ακίνητα διαθέσιμα για μόνιμη ή εξοχική κατοικία, καθώς και επιπλωμένα διαμερίσματα για βραχυπρόθεσμη μίσθωση, ενώ εξειδικευόμαστε στις μισθώσεις ακινήτων, για λογαριασμό στελεχών εταιριών και την παροχή υπηρεσιών μετοίκισης.

Διαθέτουμε προς ενοικίαση μια ποικιλία απο υψηλών προδιαγραφών βίλες, μονοκατοικίες, μεζονέτες, και διαμερίσματα επιπλωμένα ή μη στις περιοχές της Κηφισιάς, Κεφαλαρί, Πολιτεία, Εκάλη, Παλαιό Ψυχικό, Φιλοθέη καθώς και στο κέντρο της Αθήνας και το Κολωνάκι. Εκτός από τα παραπάνω, διαθέτουμε επιλογή από επιπλωμένα διαμερίσματα κατάλληλα για ομογενείς και στελέχη για μακροχρόνια ή βραχυπρόθεσμηπαραμονή στην Ελλάδα .

Εστιάζουμε στην κατανόηση των προσδοκιών σας και την εξεύρεση του ακινήτου που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Κάντε μια γρήγορη περιήγηση στα ακίνητα που προτείνουμε για μίσθωση. Εάν δεν βρείτε αυτό που ζητάτε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα κάνουμε ό,τι είναι εφικτό για να εντοπίσουμε το κατάλληλο ακίνητο για σας. Καθώς το τοπίο των διαθέσιμων ακινήτων διαμορφώνεται καθημερινά, φροντίζουμε να είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με υποψήφιους ενοικιαστές.

GET IN CONTACT NOW!